Παράταση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συμμετοχής στην Ημερίδα με θέμα:«Επιμόρφωση των Επιμορφωτών: Θεωρητικές παραδοχές και Μεθοδολογικές επιλογές»

Η Επιμόρφωση αποτελεί ένα νεωτερικό θεσμό ? όχημα που στο εκπαιδευτικό πεδίο στοχεύει στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών, οι οποίοι διαθέτουν ήδη εμπειρίες, γνώσεις, έγνοιες, αντιλήψεις και παγιωμένες ?θέσεις? και, κυρίως, πρακτικές, που έχουν αποκτήσει από τις σπουδές, τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και τις εκπαιδευτικές τους ευθύνες. Επομένως, η Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών αρθρώνεται αναπόφευκτα με τα καίρια ζητήματα, γνωστικά και μεθοδολογικά, του ευρύτερου πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων, που γνωρίζει, σε θεσμικό επίπεδο, ιδιαίτερη ανάπτυξη, αναγνωρισμένες εφαρμογές και γόνιμες συμβολές. Με βάση το παραπάνω πλαίσιο το ΠΕΚ Ιωαννίνων προσκαλεί τους επιμορφωτές που δίδαξαν στα Προγράμματα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης του ΠΕΚ από το 2010 και μετά να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Ημερίδα με θέμα:

«Επιμόρφωση των Επιμορφωτών: Θεωρητικές παραδοχές και Μεθοδολογικές επιλογές»

η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το Τμήμα Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου στις 15 Μαρτίου 2014 στο Συνεδριακό Χώρο του Ξενοδοχείου Du Lac στα Ιωάννινα.

Οι ενδιαφερόμενοι επιμορφωτές  καλούνται να αποστείλουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΠΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με φαξ στο:

26510 47044 ή  μέσω email στην ακόλουθη διεύθυνση:

mail@pek-ioann.ioa.sch.gr το αργότερο έως :

τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου 2014.

Το αναλυτικό Πρόγραμμα της Ημερίδας θα ανακοινωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα στην ιστοσελίδα του ΠΕΚ Ιωαννίνων : http://pek-ioann.ioa.sch.gr/wp/

Για την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε ΕΔΩ

Κατηγορίες: ΠΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Ετικέτες: , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.