Εισαγωγική Επιμόρφωση Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολικού Έτους 2012-2013

UPD: Σύμφωνα με την υπ? αριθ. Αρ. Πρωτ: 81870/Δ3/ 17-07-2012 Υ.Α του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α το ΠΕΚ Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει το  Πρόγραμμα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, (και Ειδικής Αγωγής).

Να σημειωθεί ότι  εισαγωγική επιμόρφωση για τους ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ είναι προαιρετική, διαρκεί 30 ώρες, θα πραγματοποιηθεί σε ώρες πέραν του σχολικού ωραρίου  από τις 3 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Δεκεμβρίου 2012

Το Πρόγραμμα καλούνται να παρακολουθήσουν οι Εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων που προσλαμβάνονται ως Αναπληρωτές (και Ειδικής Αγωγής) στην Περιφέρεια Ηπείρου, την Κέρκυρα και τη Λευκάδακαι δεν παρακολούθησαν το αντίστοιχο πρόγραμμα κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη.

Κατ’ εξαίρεση γίνονται δεκτοί και εκπαιδευτικοί που για τεκμηριωμένους λόγους δεν παρακολούθησαν ή παρακολούθησαν ελλιπώς σχετικό πρόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια.

Όσοι Αναπληρωτές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,

επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, παρακαλούνται να καταθέσουν σχετική δήλωση – αίτηση στο ΠΕΚ. Ιωαννίνων που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα www.pekioanninon.gr, ή να την αποστείλουν :

στο φαξ 26510-47044 ή στο E-mail:

mail@pek-ioann.ioa.sch.gr.

Η Υποβολή αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά και μόνο έως και τις 16/11/2012.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 26510- 43948.

Για την πρόσκληση ενδιαφέροντος πατήσετε ΕΔΩ

Για την αίτηση πατήστε ΕΔΩ


Κατηγορίες: Αναπληρωτές, ΠΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.