Προκήρυξη Β΄Φάσης Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Νεόδιοριστων Εκπαιδευτικών Σχ. Έτους 2010-11.

Το Π.Ε.Κ. Ιωαννίνων προκηρύσσει την έναρξη της Β΄ Φάσης της Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Νεοδιόριστων Εκπαιδευτικών Σχ. Έτους 2010-11, σύμφωνα με την 118355/Δ3/30-09-2010 απόφαση του ΥΠΔΒΜΘ.

Στη Β΄ Φάση συμμετέχουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι κατά τη στιγμή του διορισμού τους έχουν διδακτική προϋπηρεσία σε σχολεία Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  λιγότερη από 8 μήνες και έχουν παρακολουθήσει την Α΄ Φάση της Εισαγωγικής Επιμόρφωσης.

Όσοι εκπαιδευτικοί διορίστηκαν τα έτη 2009-2010 και έχουν παρακολουθήσει την Α΄ Φάση , απαλλάσσονται από την παρακολούθηση της Β΄ Φάσης μόνο στην περίπτωση κατά την οποία η συνολική υπηρεσία τους, πριν και μετά το διορισμό τους, είναι τουλάχιστον 8 μηνών και αφορά άσκηση διδακτικού  έργου σε σχολείο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν απαλλάσσονται από την παρακολούθηση της Β΄ Φάσης εκπαιδευτικοί οι οποίοι, κατά το διάστημα της εν λόγω υπηρεσίας, είχαν άδεια κύησης ή ανατροφής παιδιού, αναρρωτική άδεια ή απόσπαση σε άλλη υπηρεσία πλην της σχολικής μονάδας.

Απαλλάσσονται από την  παρακολούθηση της Β΄ Φάσης εκπαιδευτικοί που για διάφορους λόγους δεν είχαν παρακολουθήσει την Α΄ Φάση της εισαγωγικής Επιμόρφωσης κατά το έτος διορισμού τους (2008-2009), παρακολουθούν όμως το ανάλογο πρόγραμμα το 2010 και έχουν συμπληρώσει συνολική διδακτική υπηρεσία τουλάχιστον 8 μηνών, έστω και αν η προϋπηρεσία τους κατά το διορισμό τους ήταν μικρότερης διάρκειας.

Η Β΄ Φάση της εισαγωγικής επιμόρφωσης διαρκεί συνολικά 30 ώρες και  ως  ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 14η Φεβρουαρίου και λήξης η 18η Φεβρουαρίου 2011. Επισημάνεται ότι για την παρακολούθηση του επιμορφωτικού προγράμματος της Β΄ Φάσης οι εκπαιδευτικοί απαλλάσσονται από τα καθήκοντα τους τις παραπάνω ημερομηνίες.

Κατηγορίες: 2010-11 Νεοδιόριστοι, 2010-2011, Νεοδιόριστοι (Β'). Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.