Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε επιμορφωτικό σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (Ε.Κ.Σ.Γ.)

Το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (Π.Ε.Κ) Ιωαννίνων διοργανώνει στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2018 στην Κέρκυρα επιμορφωτικό σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV https://www.ecml.at/) του Συμβουλίου της Ευρώπης με θέμα: «Πολυγλωσσικές και διαπολιτισμικές δεξιότητες: περιγραφητές και διδακτικό υλικό» – «Compétences plurilingues et interculturelles : descripteurs et matériaux didactiques-CARAP/Plurilingual and intercultural competences: descriptors and teaching materials-FREPA». Το σεμινάριο, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και Ηπείρου, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07 να ενημερωθούν για το περιεχόμενο του σεμιναρίου από την ιστοσελίδα του προγράμματος CARAP/FREPA https://carap.ecml.at/Accueil/tabid/3577/language/fr-FR/Default.aspx καθώς και από το πρόγραμμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Π.Ε.Κ. Ιωαννίνων http://pek-ioann.ioa.sch.gr/wp/ και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων και θα συνεκτιμηθεί το επίπεδο γλωσσομάθειας στη Γαλλική, η οποία αποτελεί και τη γλώσσα εργασιών του επιμορφωτικού σεμιναρίου, στις ειδικότητες ΠΕ06 και ΠΕ07.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα βαρύνουν τους συμμετέχοντες.

H επιμόρφωση θα υποστηριχθεί από επιμορφωτές του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών και στους επιμορφούμενους θα διανεμηθεί επιμορφωτικό υλικό.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 10η Αυγούστου 2018.

Για την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Κατηγορίες: ECML/CELV, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 2017-2018. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.