Tέλη Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην 3η περίοδο επιμόρφωσης Β1 επίπεδου ΤΠΕ (Απρίλιος-Ιούλιος 2018).

Σύμφωνα με τον τρέχοντα χρονικό προγραμματισμό, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα κληθούν στα τέλη Φεβρουαρίου να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής, ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού συστήματος (MIS) της Πράξης, ενώ τα μαθήματα προβλέπεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, από τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, και να ολοκληρωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου 2018.

Η επιμόρφωση Β1 επιπέδου ΤΠΕ (Εισαγωγική επιμόρφωση για την εκπαιδευτική αξιοποίηση ΤΠΕ) απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων και ειδικοτήτων.

Το ΠΕΚ Ιωαννίνων στην 3η περίοδο επιμόρφωσης έχει επιλεγεί να υλοποιήσει στο πιστοποιημένο Κέντρο Στήριξης Επιμόρφωσης στην έδρα του στα Ιωάννινα (Αμάλθειας 12, Καρδαμίτσια) τρία Επιμορφωτικά Προγράμματα:

δύο στη συστάδα: Β1.1 ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ και 

ένα στη συστάδα Β1.2 ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται με τους κωδικούς τους, όταν οριστικοποιηθεί ο προγραμματισμός υλοποίησης της επιμορφωτικής δράσης, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στο πληροφοριακό σύστημα του Β1 επιπέδου ΤΠΕ .

Τα προγράμματα είναι διάρκειας 36 διδακτικών ωρών το καθένα και διεξάγονται εκτός σχολικού ωραρίου.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την Επιμόρφωση Β1 επιπέδου ΤΠΕ και την παρούσα περίοδο επιμόρφωσης είναι διαθέσιμες στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που είναι διαθέσιμο εδώ.

Επίσης, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ19/20 που δεν διαθέτουν κωδικούς εισόδου στο Πληροφοριακό σύστημα της Πράξης, να ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται στον σχετικό Οδηγό Απόκτησης ή Ανάκτησης Κωδικών, εδώ, προκειμένου να έχουν έγκαιρα στη διάθεσή τους τον κωδικό πρόσβασης που είναι απαραίτητος για την υποβολή της αίτησής τους. Τον ίδιο Οδηγό (ενότητα 3. «Χρήστες που διαθέτουν κωδικούς εισόδου») μπορούν να συμβουλευθούν για τυχόν ανάκτηση των απαιτούμενων κωδικών (που τους είχαν αποδοθεί κατή την πιστοποίηση Α’ επιπέδου ΤΠΕ), οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί των άλλων κλάδων/ειδικοτήτων.

Για διευκρινίσεις, καθώς και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση και τη διεξαγωγή των προγραμμάτων επιμόρφωσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την Πύλη Ενημέρωσης της Πράξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://e-pimorfosi.cti.gr

Κατηγορίες: Β1 ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 2017-2018. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.