Πρόσκληση για επιμόρφωση στην εκπαίδευση προσφύγων

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου και το Γραφείο Συντονισμού και Παρακολούθησης Εκπαίδευσης Προσφύγων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Unicef διοργανώνει σεμινάριο στις 5 & 6/02/2018 (16:00 – 20:00 μ.μ.), το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ΠΕΚ Ιωαννίνων, Αμαλθείας 12- Καρδαμίτσια ΤΚ 45500, με τίτλο «Ζώντας Όλοι Μαζί». Το σεμινάριο αποσκοπεί στην ενδυνάμωση και επιμόρφωση εκπαιδευτικών οι οποίοι διδάσκουν ή μπορεί να κληθούν να διδάξουν σε τάξεις με πρόσφυγες μαθητές.

Η θεματολογία του σεμιναρίου αφορά την ανάδειξη καλών εκπαιδευτικών πρακτικών σε συνάρτηση με το πολιτισμικό υπόβαθρο των προσφυγικών πληθυσμών, πρακτικών θετικής πειθαρχίας, διαχείρισης παιδικού τραύματος, παρεμβάσεων για την προώθηση της μη – βίας και βιωματικές δραστηριότητες ψυχοσυναισθηματικής προσέγγισης των παιδιών αυτών των ομάδων.

Δεδομένου ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο σεμινάριο θα είναι 35 άτομα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους εμπλεκόμενους με την εκπαίδευση προσφύγων εκπαιδευτικούς.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, σχολείο όπου υπηρετείτε, mail και τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και την εμπλοκή σας με την εκπαίδευση προσφύγων) στην παρακάτω διεύθυνση: dsalmatzidis@unicef.org έως τις 31-01-2018.

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Για την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Κατηγορίες: ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 2017-2018. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.