Επιμόρφωση για τη «Διαμόρφωση μαθήματος με στόχο την περιγραφική αξιολόγηση: διαχείριση της ύλης, εκπόνηση σχεδίου, εργαλεία αξιολόγησης και μέθοδοι».

Επιμορφωτικό πρόγραμμα για την εφαρμογή της περιγραφικής αξιολόγησης στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκαπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο Π.Ε.Κ. Ιωαννίνων, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Το θέμα της επιμόρφωσης αφορά στη «Διαμόρφωση μαθήματος με στόχο την περιγραφική αξιολόγηση: διαχείριση της ύλης, εκπόνηση σχεδίου, εργαλεία αξιολόγησης και μέθοδοι».

Την επιμόρφωση, σε αυτήν τη φάση, κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύνσεις των σχολικών μονάδων και με τις Σχολικές Συμβούλους Παιδαγωγικής Ευθύνης,  θα παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Δολιανών, το Δημοτικό Σχολείο Παρακαλάμου και το Πειραματικό Δημοτικό Ιωαννίνων.

Επιμορφωτές του προγράμματος είναι οι Ελευθέριος Βεκρής,  Σύμβουλος Α΄, της Μονάδας Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ι.Ε.Π. και Αθανάσιος Στράντζαλος, Σύμβουλος Β΄, Μονάδα Φυσικών Επιστημών, Μαθηματικών και Πληροφορικής του Ι.Ε.Π.

Κατηγορίες: ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 2017-2018. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.