Ξεκινά η 2η περίοδος επιμόρφωσης ΤΠΕ (επίπεδο Β1)

Στις 18 Δεκεμβρίου, προβλέπεται η έναρξη των προγραμμάτων επιμόρφωσης της 2ης περιόδου επιμόρφωσης (Δεκέμβριος 2017 – Μάρτιος 2018) στο Β1 επίπεδο ΤΠΕ, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε.)», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού  Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ), που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ΕΣΠΑ 2014-2020) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Το ΠΕΚ Ιωαννίνων έχει επιλεγεί να υλοποιήσει στο πιστοποιημένο Κέντρο Στήριξης Επιμόρφωσης στην έδρα του στα Ιωάννινα (Αμάλθειας 12, Καρδαμίτσια) δύο Επιμορφωτικά Προγράμματα στη συστάδα:

Β1.1 ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται με τους κωδικούς τους, όταν οριστικοποιηθεί ο προγραμματισμός υλοποίησης της επιμορφωτικής δράσης, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στο πληροφοριακό σύστημα του Β1 επιπέδου ΤΠΕ .

Τα προγράμματα είναι διάρκειας 36 διδακτικών ωρών το καθένα και διεξάγονται εκτός σχολικού ωραρίου.

Υπενθυμίζεται ότι προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε πρόγραμμα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης για την εκπαιδευτική αξιοποίηση Τ.Π.Ε. αποτελεί η πιστοποίηση στις βασικές δεξιότητες Τ.Π.Ε. (Α΄ επίπεδο Τ.Π.Ε.).

Η Εισαγωγική Επιμόρφωση για την εκπαιδευτική αξιοποίηση Τ.Π.Ε. (Επιμόρφωση Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.) στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων για τη χρήση και αξιοποίηση στην τάξη και ειδικότερα:
α) νέων ψηφιακών υποδομών που αναπτύσσονται για τα σχολεία μέσα από δράσεις και έργα του Υπουργείου Παιδείας, όπως για παράδειγμα τα διαδραστικά συστήματα διδασκαλίας σε συνδυασμό με τις εκπαιδευτικές πλατφόρμες και αποθετήρια συλλογής και διάθεσης ψηφιακού υλικού, καθώς και
β) σύγχρονων εργαλείων γενικής χρήσης και του διαδικτύου (περιλαμβανομένων θεμάτων ασφάλειας διαδικτύου), μέσα από παραδείγματα και πρακτικές, που θα αξιοποιούν όλα τα παραπάνω.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις διαδικασίες Β1 επιπέδου ΕΔΩ

Κατηγορίες: ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 2017-2018, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.