Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα : «Σχεδιασμός ετήσιου Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών και προγραμματισμός μαθημάτων και δραστηριοτήτων σύμφωνα με το νέο Ενιαίο Πρόγραμμα Σπουδών (ΕΠΣ-ΞΓ)».

Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα  τον σχεδιασμό του ετήσιου αναλυτικού προγράμματος σπουδών (syllabus) και τον προγραμματισμό μαθημάτων και δραστηριοτήτων σύμφωνα με το νέο Ενιαίο Πρόγραμμα Σπουδών (ΕΠΣ-ΞΓ) υλοποιήθηκε  στο ΠΕΚ Ιωαννίνων, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, με εισηγήτρια τη Σχολική Σύμβουλο ΠΕ05 Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας, Χάιδω Νάτση.

Η Ημερίδα είχε στόχο την ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού, ώστε να αναπτύσσει το δικό του αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών (syllabus), λαμβάνοντας υπόψη το ωρολόγιο πρόγραμμα, το υπόβαθρο των μαθητών και τη συγκεκριμένη σχολική πραγματικότητα και αξιοποιώντας τα εργαλεία που του παρέχει το νέο Ενιαίο Πρόγραμμα Σπουδών για τις Ξένες Γλώσσες (ΕΠΣ-ΞΓ).
Η ημερίδα περιελάμβανε τις παρακάτω ενότητες:
• Τα εργαλεία του εκπαιδευτικού για την ανάπτυξη αναλυτικού προγράμματος (syllabus) για τη διδασκαλία της Γαλλικής Γλώσσας στο Δημοτικό.
• Στάδια ανάπτυξης ΑΠΣ
• Ενδεικτικό σενάριο ανάπτυξης ΑΠΣ για το μάθημα της Γαλλικής Γλώσσας.

Κατηγορίες: Γενικά, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. Ετικέτες: , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.