Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παροχή επιμορφωτικού έργου στην επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών των Γενικών Λυκείων στις Δημιουργικές Εργασίες

Το ΠΕΚ Ιωαννίνων καλεί τους Σχολικούς Συμβούλους, καθώς και τους Εκπαιδευτικούς των ΓΕΛ που έχουν εμπειρία στην καθοδήγηση εκπόνησης δημιουργικών εργασιών,  να εκδηλώσουν ενδιαφέρον παροχής επιμορφωτικού έργου στο πλαίσιο της επιμόρφωσης που προβλέπεται στο με αριθμ. 137552/Δ2/17-08-2017 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. Η επιμόρφωση, η οποία απευθύνεται σε όλους τους υπηρετούντες σε ΓΕΛ εκπαιδευτικούς, διαρθρώνεται ως εξής:

1η ενότητα: Δύο (2) ώρες αφιερωμένες στον σκοπό, στη σημασία, στα προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα, στον τρόπο οργάνωσης της τάξης, υποστήριξης των μαθητών και αξιολόγησης των εργασιών.

2η ενότητα: Τρεις (3) ώρες αφιερωμένες σε παραδείγματα θεμάτων ανά γνωστικό αντικείμενο, σε παραδείγματα ανατροφοδότησης και παραδείγματα αξιολόγησης.

Η επιμόρφωση θα έχει διάρκεια μία ημέρα. Θα υλοποιηθεί από 4-8 Σεπτεμβρίου 2017, στο μεγαλύτερο μέρος της, στο χώρο του ΠΕΚ Ιωαννίνων, καθώς και σε εξακτινωμένα τμήματα του, (σε Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα και Λευκάδα).

Οι ενδιαφερόμενοι είναι αναγκαίο να συμπληρώσουν την αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΠΕΚ αίτηση και να την υποβάλλουν στο pekioann@gmail.com το αργότερο ως την Τετάρτη 30.08.2017.

Προτείνεται, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να συνεργαστούν με τους Σχολικούς Συμβούλους Ειδικότητας, ώστε να μην υπάρξουν επικαλύψεις στη θεματολογία των προτεινόμενων εισηγήσεων.

Για την πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε ΕΔΩ

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Για το με αριθμ. 137552/Δ2/17-08-2017 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. πατήστε ΕΔΩ

Κατηγορίες: ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΛ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΠΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.