Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της Θέσης του Υποδιευθυντή Π.Ε. του Π.Ε.Κ. Ιωαννίνων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και  Θρησκευμάτων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια και τις νόμιμες προϋποθέσεις  να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της Θέσης του Υποδιευθυντή Π.Ε. του Π.Ε.Κ. Ιωαννίνων.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν την αίτησή τους – βιογραφικό σημείωμα, που επισυνάπτεται στην παρούσα προκήρυξη, καθώς και τον ατομικό τους φάκελο αποκλειστικά μέσω του Τμήματος Γ΄ Ανθρώπινου Δυναμικού Βιβλιοθηκών, Γενικών Αρχείων και Εποπτευόμενων Φορέων της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Τομέων Παιδείας και Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους αυτοπροσώπως ή και ταχυδρομικά με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Τομέων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Τμήμα Γ΄ Ανθρώπινου Δυναμικού Βιβλιοθηκών, Γενικών Αρχείων και Εποπτευόμενων Φορέων, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 15180 (τηλ. 210-3442581) έως την 14η Ιουλίου 2017.

Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την αίτηση και το βιογραφικό σημείωμα για την πλήρωση της θέσης του Υποδιευθυντή Π.Ε. του Π.Ε.Κ. Ιωαννίνων πατήστε ΕΔΩ.

Κατηγορίες: Γενικά. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.