Κατάρτιση Εκπαιδευτικών σε ζητήματα Γλωσσικής και Πολιτισμικής Ένταξης Προσφύγων Β΄Κύκλος (Συνεργασία με Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο).

Σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 ( από τις 10.00 έως τις 18.00) και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017  (από τις 10.00-18.00) στο ΠΕΚ Ιωαννίνων ο Β΄Κύκλος του Προγράμματος Κατάρτισης Εκπαιδευτικών σε ζητήματα Γλωσσικής και Πολιτισμικής Ένταξης Προσφύγων .

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα αναπτυχθούν  σημαντικές θεματικές ενότητες και βιωματικά εργαστήρια με στόχο την πληρέστερη κατάρτιση των εκπαιδευτικών στα  ζητήματα Γλωσσικής και Πολιτισμικής Ένταξης των Προσφύγων.

Το Πρόγραμμα αφορά τον Β΄ κύκλο του έργου P.R.E.S.S. (PROVISION OF REFUGEE EDUCATION AND SUPPORT SCHEME) και είναι μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου,  σε ζητήματα Γλωσσικής και Πολιτισμικής Ένταξης Προσφύγων.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του έργου είναι ο Γιώργος Ανδρουλάκης,  Συντονίστρια Δράσης/Κύρια Ερευνήτρια η Σοφία Τσιώλη και ο ΣΥΝ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ της δράσης γίνεται από το  Κέντρο Παιδαγωγικής και Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης «Σχεδία».

Κατηγορίες: Γενικά, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 2016-2017. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.