Έως την Μ. Τρίτη η υποβολή αιτήσεων στα προγράμματα της 1ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επίπεδου Τ.Π.Ε.

Παρατείνεται έως την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών για συμμετοχή στα προγράμματα της 1ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.

Η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία αφού έλαβε υπόψη σχετικά αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος όγκος μηνυμάτων ? αιτημάτων που έχουν συσσωρευθεί στην Υπηρεσία Help Desk της Πράξης και να καταστεί εφικτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής,

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι η υπηρεσία Help Desk της Πράξης θα εξυπηρετήσει τα ηλεκτρονικά μηνύματα – αιτήματα που σχετίζονται με την υποβολή αίτησης επιμόρφωσης (ανάκτηση/ απόδοση/ ενεργοποίηση κωδικών, κλπ), που θα ληφθούν μέχρι την αρχική προθεσμία υποβολής αιτήσεων δηλαδή,  μέχρι αύριο, Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, 16:00.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα θα ανακοινωθούν την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας, θα βρείτε ΕΔΩ.
  • Οδηγίες για την διαδικασία απόκτησης κωδικών εισόδου στο Πληροφοριακό Σύστημα http://e-pimorfosi.cti.gr/mis για τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ19/20, προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα, θα βρείτε ΕΔΩ.
  • Για να υποβάλλετε την αίτηση συμμετοχής σας, πατήστε ΕΔΩ.
  • Για τυχόν διευκρινίσεις που θα χρειαστείτε, μπορείτε να ανατρέξετε στις «Συχνές Ερωτήσεις» της παρούσας πύλης http://e-pimorfosi.cti.gr (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Συχνές Ερωτήσεις») ή να χρησιμοποιήσετε το «Έντυπο Υποβολής Ερωτήματος» (επιλογή: «Υποστηρικτικές δομές» -> «Help Desk») για να υποβάλετε ηλεκτρονικά το ερώτημά σας στην Υπηρεσία Help Desk της Πράξης.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://e-pimorfosi.cti.gr/

Κατηγορίες: Β1 ΕΠΙΠΕΔΟ. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.