Κατάρτιση Εκπαιδευτικών σε ζητήματα Γλωσσικής και Πολιτισμικής Ένταξης Προσφύγων (Συνεργασία με Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο).

Σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο διεξήχθη κατά το τριήμερο 17-18-19 Φεβρουαρίου 2017 στο ΠΕΚ Ιωαννίνων το Πρόγραμμα Κατάρτισης Εκπαιδευτικών σε ζητήματα Γλωσσικής και Πολιτισμικής Ένταξης Προσφύγων .

Στο πλαίσιο του Προγράμματος αναπτύχθηκαν σημαντικές θεματικές ενότητες, καθώς και βιωματικά εργαστήρια με στόχο την πληρέστερη κατάρτιση των εκπαιδευτικών στα  ζητήματα Γλωσσικής και Πολιτισμικής Ένταξης των Προσφύγων.

Το Πρόγραμμα αφορά τον Α΄ κύκλο του έργου P.R.E.S.S. (PROVISION OF REFUGEE EDUCATION AND SUPPORT SCHEME). Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου,  σε ζητήματα Γλωσσικής και Πολιτισμικής Ένταξης Προσφύγων.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του έργου είναι ο Γιώργος Ανδρουλάκης,  Συντονίστρια Δράσης/Κύρια Ερευνήτρια η Σοφία Τσιώλη και ο ΣΥΝ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ της δράσης γίνεται από το  Κέντρο Παιδαγωγικής και Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης «Σχεδία».

Για το Πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Κατηγορίες: Γενικά. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.