Εκλογή Εκπροσώπων Διδασκόντων για το Συντονιστικό Συμβούλιο του Π.Ε.Κ Ιωαννίνων

Καλούνται οι επιμορφωτές που δίδαξαν στο Π.Ε.Κ. Ιωαννίνων κατά το σχολικό έτος 2012-2013, σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24/10/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00, στα Γραφεία του Π.Ε.Κ Ιωαννίνων (πρώην Παλλάδιο Λύκειο Ιωαννίνων ? Αμάλθειας 12, Καρδαμίτσια), με θέμα:

«Εκλογή Εκπροσώπων για το Συντονιστικό Συμβούλιο του Π.Ε.Κ Ιωαννίνων».

Θα εκλεγούν :

– δύο (2) εκπρόσωποι από την Α΄/θμια Εκπ/ση (ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός)

– δύο (2) εκπρόσωποι από τη Β΄/θμια Εκπ/ση (ένας τακτικός και ένας αναπληρωματικός). Η θητεία των αιρετών εκπροσώπων που θα εκλεγούν λήγει στις 31 Αυγούστου 2017.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Συντονιστικού Συμβουλίου του ΠΕΚ Ιωαννίνων θα διεξαχθεί αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση.

Όσοι από τους επιμορφωτές επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Συντονιστικό Συμβούλιο του ΠΕΚ Ιωαννίνων και πληρούν τις προϋποθέσεις, παρακαλούμε να μας ενημερώσουν με FAX ή email έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στις 12:00 το μεσημέρι.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει σε επαναληπτική συνεδρίαση την Τρίτη 1/11/2016 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, χωρίς να ακολουθήσει νέα πρόσκληση.

Για τη πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Κατηγορίες: ΕΚΛΟΓΕΣ. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.