E΄ Κύκλος Επιμόρφωσης 2015-2016 (Μάιος-Ιούνιος)

Το ΠΕΚ Ιωαννίνων συνεχίζει την υλοποίηση των επιμορφωτικών προγραμμάτων της περιόδου 2015-2016 με τον Ε΄ κύκλο επιμόρφωσης (Μαΐου – Ιουνίου 2016).
Για να δείτε τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα κάντε κλικ εδώ.
Η λίστα θα ανανεώνεται διαρκώς.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Δ12 Εισαγωγή στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση των μαθητών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Κέρκυρα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Μ15 Εννοιολογικοί χάρτες: εργαλεία για την οργάνωση και αναπαράσταση της γνώσης (Πρέβεζα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Μ32 Σχολικός εκφοβισμός και εκπαιδευτικός ρατσισμός σε εκπαιδευτικούς της προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: Θεωρητικό πλαίσιο – μελέτες περίπτωσης – προβληματισμοί και ερωτήματα (Κέρκυρα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Μ32 Σχολικός εκφοβισμός και εκπαιδευτικός ρατσισμός σε εκπαιδευτικούς της προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: Θεωρητικό πλαίσιο – μελέτες περίπτωσης – προβληματισμοί και ερωτήματα (Θεσπρωτία) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Δ12 Εισαγωγή στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση των μαθητών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Δ8 Διαμόρφωση ομάδας με απλά βήματα με στόχο την ομαδική – συνεργατική μάθηση. Βιωματικό εργαστήριο (Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Κατηγορίες: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΠΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.