Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων Διευθυντών και Υποδιευθυντών των Περιφερειακών Επιμορφωτικών Κέντρων (Π.Ε.Κ.) της χώρας.

Το ΥΠΠΕΘ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια και τις νόμιμες προϋποθέσεις να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων ενός (01) Διευθυντή και δύο (02) Υποδιευθυντών για κάθε ένα από τα δεκαέξι (16) Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (Π.Ε.Κ.) της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους αυτοπροσώπως ή και ταχυδρομικά με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Τομέων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Τμήμα Γ? Ανθρώπινου Δυναμικού Βιβλιοθηκών, ΓΑΚ και Εποπτευομένων Φορέων, Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 15180 (τηλ. 210-3442581)έως την Τετάρτη 18-5-2016.

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται από την ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης που φέρει ο φάκελος αποστολής και δεν μπορεί να είναι αργότερα από την 18-5-2016.

Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την αίτηση και τη συμπλήρωση του βιογραφικού πατήστε ΕΔΩ ή και ΕΔΩ

Κατηγορίες: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.