Γ΄ Κύκλος Επιμόρφωσης 2015-2016 (Μάρτιος – Απρίλιος)

Το ΠΕΚ Ιωαννίνων συνεχίζει την υλοποίηση των επιμορφωτικών προγραμμάτων της περιόδου 2015-2016 με τον Γ΄ κύκλο επιμόρφωσης ( Μαρτίου-Απριλίου 2016).
Για να δείτε τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημακάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος  Π15 Οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης: Αρχές διοικητικής δράσης, Ο ρόλος της εκπαιδευτικής μονάδας, Δομή ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και πλαίσιο λειτουργίας σχολικών μονάδων, Καινοτόμες δράσεις, Εκπαιδευτική πολιτική (Τόπος επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Π16 Η ηγεσία ως λειτουργία: Ηγεσία, Στυλ ηγεσίας, Ο ρόλος του ηγέτη, Λήψη αποφάσεων, Συμβουλευτικός ρόλος του ηγέτη, Διαχείριση συγκρούσεων (Τόπος επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος M12 Διαχείριση δύσκολων συμπεριφορών στην τάξη (Δευτεροβάθμια εκπαίδευση) (Τόπος επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.
Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος M20 Διαχείριση σχολικής τάξης (Τόπος επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Π18 Βιωματικό εργαστήριο Φιλαναγνωσία (Τόπος επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Μ24 Οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης (Τόπος επιμόρφωσης: Άρτα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Π11 Διαχείριση προβλημάτων σχολικής τάξης – Πρόληψη φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού – Συνεργασία σχολείου-οικογένειας (Τόπος επιμόρφωσης: Άρτα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Π17 Βιωματικό εργαστήριο για την πρόληψη της ενδοσχολικής βίας (Τόπος επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων του προγράμματος Δ13 Ερευνητικές εργασίες (projects) Λυκείου (Τόπος επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Κατηγορίες: Γενικά, ΠΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.