Β΄ Κύκλος Επιμορφωτικών Προγραμμάτων ΠΕΚ Ιωαννίνων (Φεβρουάριος – Μάρτιος 2016)

Το ΠΕΚ Ιωαννίνων συνεχίζει την υλοποίηση των επιμορφωτικών προγραμμάτων της περιόδου 2015-2016 με τον Β΄ κύκλο επιμόρφωσης (Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2016).

Για να δείτε τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων για το πρόγραμμα Δ2.Κ Ζητήματα διαχείρισης σχολικής τάξης. Μελέτη περίπτωσης (Πόλη επιμόρφωσης: Κέρκυρα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων για το πρόγραμμα Π8.Ι Δημιουργική γραφή: Αξιοποιώντας λογοτεχνικά κείμενα με δημιουργικό-βιωματικό τρόπο (Πόλη επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων για το πρόγραμμα Δ7.Ι Η καινοτομία των Ερευνητικών Εργασιών (ΕΡ-ΕΡ) στο Λύκειο: Διαμόρφωση ομάδας – Διατύπωση ερευνητικών ερωτημάτων (Πόλη επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων για το πρόγραμμα Μ12.Ι Διαχείριση δύσκολων συμπεριφορών στην τάξη (Πρωτοβάθμια εκπαίδευση) (Πόλη επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων για το πρόγραμμα Π6.Ι Η διαφοροποίηση της διδασκαλίας στο νηπιαγωγείο: θεωρία και πράξη (Πόλη επιμόρφωσης: Ιωάννινα) κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε τα ονόματα των επιμορφούμενων για το πρόγραμμα Π15.A Οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης: Αρχές διοικητικής δράσης, Ο ρόλος της εκπαιδευτικής μονάδας, Δομή ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και πλαίσιο λειτουργίας σχολικών μονάδων, Καινοτόμες δράσεις, Εκπαιδευτική πολιτική (Πόλη επιμόρφωσης: Άρτα) κάντε κλικ εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν στο e-mail που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρξει ενημέρωση για την υλοποίηση επόμενων επιμορφωτικών προγραμμάτων.

Κατηγορίες: Γενικά, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΠΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.